Golfarin kyynärpää

Särkeekö kyynärnivelen sisäpuolelle? Tarkalle ja suhteellisen pienelle alueelle? Pahentuuko oireilu toimissa, joissa joudut käyttämään kyynärvarren alueen lihaksia? Esimerkiksi piirtäessä, tarttuessa, oven tai purkin kantta avatessa? Entä ruokakassia kantaminen, sahatessa, golfia pelatessa, lapiolla kaivaessa ja / tai vasaroidessa? Särkeekö erityisesti silloin, kun olet kuormittanut yläraajaasi? Onko oireilu voimistunut ajan saatossa? Tuntuuko siltä, että oireilunostaa päätään herkemmin ja herkemmin? Jos tämä kuulostaa tutulta, saatat hyötyä alla olevista harjoitteista ja hoito-ohjeista.

Ranteen ja sormien koukistajien / ojentajien venyttelystä

Pidä asento 20-30 sekuntia, toista 2-3 kertaa / lihasryhmä.

Kyynärvarren sisäänkiertolihasten harjoittamisesta

Suorita 3 sarjaa, kussakin 15 toistoa. Pidä taukoa sarjojen välillä 45-60 sekuntia. Harjoittelu saattaa tuottaa lievää kipua tekemisen aikana ja sen jälkeen. Kuitenkin, seuraavaan päivään mennessä oireilun tulee olla jo harjoittelua edeltävällä tasolla.

Sormien ja ranteen koukistajien harjoittamisesta

Suorita 3 sarjaa, kussakin 12-15 toistoa. Pidä taukoa sarjojen välillä 45-60 sekuntia. Harjoittelu saattaa tuottaa lievää kipua tekemisen aikana ja sen jälkeen. Kuitenkin, seuraavaan päivään mennessä oireilun tulee olla jo harjoittelua edeltävällä tasolla.

Sormien ja ranteiden koukistajien harjotitamisesta

Suorita 3 sarjaa, kussakin 15 toistoa / käsi. Pidä taukoa 45-60 sekuntia sarjojen välillä.

Jaa tämä sivu